sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

yhteiskunnallinen yrittäjyys org-päivillä

Aika megamahtavan viikonlopun aikana on tullut pohdittua yhteiskunnallista yrittäjyyttä, innovaatioiden syntyä ja organisaation mahdollisuuksia vahvistaa ideoiden kehittymistä toiminnaksi. Ehkä hieman harmittaa, että ihan lopullisia ratkaisuja tai selkeitä uusia lähestymistapoja ei löytynyt, mutta monta askelta tuli kuitenkin otettua eteenpäin. Jotkut asiat löytyvät vasta tekemisen kautta.

Myös saunakeskustelut eläintarhoista, sukkahousuleikit ja elokuvaelämys (trailerit), onnistuneet ruoat, ulkopuoliset alustajat (kaksi hyvin erilaista esimerkkiä siitä, että millä rakenteilla ja mistä lähtökohdista yleishyödyllistä toimintaa voidaan tuottaa) sekä improvisaatio- ja ryhmätyöharjoitukset olivat tosi elämyksellisiä.

Sunnuntait ovat yleensä ankeita ja tieto tulevasta viikosta rasittaa aamusta asti. Eipä tällä kertaa, orgviikonlopun jälkeen voisi olla energiaa ja intoa taas ihan mihin vaan. Olin offline lähes kaksi ja puoli vuorokautta eikä se tuottanut juuri minkäänlaista tuskaa. Niin upeita ihmisiä kyllä.

1 kommentti:

Ville-Veikko Mastomäki kirjoitti...

Oli hubaa olla sun apukokki!

Jos vielä joskus aiot syödä ruokaa, niin voin tulla paistamaan tofuja ;).