tiistaina, syyskuuta 19, 2006

Megapolis 2021 - koska ympäristöongelmat ratkaistaan kaupungeissa

Hei Helsinki ja muut rakkaat, menkää Megapolis-seminaariin ja -klubille lauantaina. Seminaarit klo 12-18 ja klubi klo 21-04, koko paketti Vanhalla nyt tulevana lauantaina. Tsekatkaa seminaarin puhujat ja klubin esiintyjät!Minä tulen ja kaikki mun kaveritkin tulee.

Haluaisin, että myös Mainonta on syvältä, Marinadi, Toista Maata, Hurina, Arawn, Kalamuki, Kuutio, Amu, Schizojanne, Mitvit, Lotta, Apinalaatikon tyypit, Eufemia, Ullamaaria, Laula, Monique, LadyNörtti, August Elokuu, Heikki Korpela, Tule, vaisuus, Ei sinutella, Just Sopivasti, Ilmasto muuttuu, Kaksoisagentti, Minh, Sun äitis, Iines, Jemory, Lentävä juusto tulisivat, mutta itsepähän tietävät jos jättävät menemättä.

8 kommenttia:

Iines kirjoitti...

Ah, pitäisikö matkustaa Helsinkiin? Tapahtuma vaikuttaa antoisalta.

Marinadi kirjoitti...

Juu, tulen ainakin joksikin aikaa kuuntelemaan ja katselmaan!

Tero Heiskanen kirjoitti...

Mielelläni tulisin, mutta välimatka on tällä kertaa liian suuri. Voisiko joku blogata tapahtumasta?

Eufemia kirjoitti...

Huomasin vasta nyt viestisi, mutta kappas, olin illalla tosiaan paikalla.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kutsusta. Tulin illalla paikalle punaviinihöyryisenä iloisessa mutta älyttömässä seurassa. Hain kaikkia muita paikalle kutsuttuja katsellani mutta en tunnistanut ketään. Vihjailin baarimikolle olevani "toista maata" mutta hän toljotti minua oudosti. Katsoin bändit ja iloitsin elämästä. Joistakin sanoista en saanut selvää, suurin osa niistä oli omasta suusta ulos tulleita. Brassikama oli nastaa.
Pasi

Qtea kirjoitti...

Hei, oli loistavaa että kaikki olitte tuolla :).

Hurina kirjoitti...

Hei, minäkin olin tuolla klubilla, mutta en kyllä nähnyt sinua. :\ (Vaikka enhän kyllä edes tiedä, miltä näytät. ;))

Qtea kirjoitti...

Hii Hurina, aika villiä, että ollaan oltu niin monta kertaa niin lähellä tapaamista. Mä olen periaatteessa voinut esim leimata sulle sellaisen leiman käteen ilman että tiesit että se olit sinä :). Samoin kerran tapasin yhden seurueen sattumalta vain muutamaa minuuttia sen jälkeen kun olit erkaantunut niistä paria kadunkulmaa aikaisemmin. Tosi kosmista, mutta ehkä silti vielä joskus tavataan oikeastikin.