perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

pravda, easyjet ja dimedia

Uuh, tästä on tulossa joku WOM-blogi kohta, mutta linkitän vielä Voihan Venäjä-blogin uutisen siitä, miten Pravdan sivut olivat suljettu (Moskova.infossa myös kuvakaappauksia) Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n pyynnöstä. Kysymyksessä on joko ruma sananvapausloukkaus tai nerokas WOM-kampanja, joka tapauksessa kiinnostavaa.

Toinen asia, mikä tuli mieleen (ja jonka varmaan olen lukenut jostain viime viikon Kauppalehdestä), oli halpalentoyhtiön EasyJetin vastaisku kilpailijansa British Airwaysin lanseeraamalle Go-halpalentoketjulle. EasyJetin tyypit bookkasivat puoli Rooman lentoa Go:lta, pukivat kesken kaiken Easy-oranssiset asut päällensä ja markkinoivat EasyJetin lentoja Go:n matkustajille. Heidän kerrotaan myös antaneen haastatteluja tiedotusvälineille koneen takaosasta, mutta tarina ei kerro, oliko heillä omat journalistit mukana, oliko heillä jotain lentokonekäyttöisiä langattoman viestinnän välineitä mukanaan vai annettiinko haastattelut vasta perillä Roomassa. Rohkeaa ja raakaa peliä kuitenkin.

En melkein voisi keksiä aivottomampaa toteutusta pääsiäisloma-aktiviteettien aikataululle kuin mitä Ikaalisten kylpylä on keksinyt. Uuh, flashia, vaakavieritystä ja tappavan pientä tekstiä maailman kirjavimmalla pohjalla. Tämän erinomaisuuden on toteuttanut Dimedia, paljon onnea.

3 kommenttia:

Niisku kirjoitti...

Noi sissi- ja WOM-kamppikset on joskus toimivia, uusi ajattelutapa niissä kiehtoo. Tän bongasin toisesta blogista äsken. WOM-kamppis vai aitoa teippi-iskusabotaasia kuten väittävät?
Hetken hubaa ainakin...
http://www.etukaista.com/teippi-ilmoitus.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Anonyymi kirjoitti...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»