tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Mesta paikka tämä Suomi

On ollut kivaa olla takaisin Suomessa, olen ollut jo kuukauden. Täällä sensuroidaan sananvapausaktivisteja, erotetaan ministerejä näiden huonon naismaun vuoksi, pankit näyttävät olevan ulkoistaneet it-osastonsa esikoululaisille ja kouluttaneet viestintäjohtajansa kirjekursseilla. Aika mesta paikka kyllä, tämä.Kaikesta tästä huolimatta olen tosin kyllä nauttinut mahdollisuudesta ostaa kaupoista ksylitolpurkkaa, kardemummaa ja jopa ruokaa (=soijarouhetta, soijasuikaleita, kiinteää tofua, maustamatonta jogurttia). Mukavaa on myös se, että asunnoissa on ilmastointi, astiakaapit sekä tiskiharjoja, että polkupyörävarastoihin pääsee joutumatta kantamaan pyörää ja että asuntojen avaimet näyttävät uskottavilta.Huittisten linja-autoasemaKuvassa Huittisten linja-autoasema.Asun tässä kielessä ja kulttuurissa, tunnen itseni vammaiseksi ja estyneeksi niiden ulkopuolella. Onnellista olla täällä ja tietää, että ihmiset tarkoittavat, mitä sanovat, vaikka harvoin sanovatkin, mitä tarkoittavat.

4 kommenttia:

Matti kirjoitti...

Mihin Suomessa aiot kaivaa pesäsi, Turkuunko taas (mielestäni se maalaispaikka oli parempi)? Voisimme keväällä E:n kanssa vierailla. Jos otat vastaan.

Mrs Morbidi kirjoitti...

Peesaan eri toten jälkimmäistä lausetta.
Missä sinä muuten olit?

Qtea kirjoitti...

Matti: joo, Turkuun taas. Tervetuloa kylään!

Mrs Morbidi: Olin Sveitsissä talven.

margarita kirjoitti...

ompas ollut varsin mukavaa saada sut taas takas tänne ihmeellisen jänskään maahan. turku tarvii aina hyviä tyyppejä piristämään harmaita päiviä. :)