maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Butter & Natürlichkeit

En niin siedä käsitteen "luonnollisuus" käyttämistä missään maailman mainonnassa, mutta maitoteollisuus ei näemmä pärjää ilman:

2 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Aika kummallinen ajatus sitä paitsi, että voi olisi jotenkin erityisen luonnollista ihmisravintoa. Toisen eläinlajin vauvan rintamaidon päältä vaivoin separoitu ja kovaksi kirnuttu aines. Jep jep.

"Mutta voihan kasvaa kylmäaltaissa...!"

Olen samalla tavalla allerginen sanalle luonnollinen. Esimerkiksi siinä ei ole mitään luonnollista, että kaikki hampaat ovat iässäni suussa. Tai että tällä ruokavaliolla ilman hammaslääketiedettä näin ei olisi. Tai siinä, että osaan rentouttavaa hengitystä.

Tai että olet siellä ja sinulle voi lähettää sähköpostia.

Hitto, kas kun eivät markkinoi "olemassaolevalla". "VOI ON OLEMASSA!!!"

Ehkä sekin vielä nähdään, kun virtuaalimaailma tästä syvenee. Onhan jo monia, jotka käyttävät sanaa "todellisuus" tämän vastapainona. Huuooh.

Qtea kirjoitti...

Joo, mullakin on luonnollisuusallergia. Onko siinä jotain luonnollista, että ihmiset ovat muuttaneet kylmiin pohjoismaihin ja asuvat taloissa?

Siitä, että minulle voi lähettää sähköpostia, olen kyllä tosi iloinen ;).

En vaan mitenkään tajua sitä, että miten asiat voidaan esittää ihannoitavina vain siksi, että ne ovat joskus olleet vallitseva tapa. Hitto pitäisi tehdä joku vastamainoskampanja "Ich schlage meine Frau." "Ich nicht." "Schlagen. Alles antere ist nicht natürlich."