torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Masinoinnista ja kirjastoista

Oho, Mikko Rauhala masinoi muutamassa päivässä kokoon rahat puolisivuiseen NYT-liitteen Lex Karpela -ilmoitukseen. Keskimääräinen masinaattori lahjoittaa 27,32 euroa. Aika mahtavaa, Qssakin masinoiduttiin.

Tämä on niin kirjastoviikonloppu, Turun pääkirjasto aukeaa vihdoin huomenna, samana päivänä kuin Helsingin Unelmien Keskustakirjasto. Olen myös Parnasson Jarmo Papinniemen tavoin innoissani Suomen Kulttuurirahaston yleisille kirjastoille kirjahankintoihin myöntämästä apurahasta.

Keskusta- ja kaikki muutkin kirjastot, jee!

3 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Hips, se on kokosivun mainos nyt. :)

Julkiseksi homma kait tuli n.20.10 eilen. :) Tms, n kl 21 oli 9 lahjoittajaa... tosin kait noi oli juoninu tuota jo julkistamista ennenkin ja kyselly onko kiinostuneita.

Olisi jännä kyllä tietää miten tieto tuosta levisi. Tms, mistä esim sinä tuosta kuulit? Itse kuulin irkistä ja #masinoinnilta.

Qtea kirjoitti...

Ai joo niin onkin kokosivu, olin ehkä vähän ajatuskatkoksessa.

En mä ole missään kuvioissa niin sisällä niin että kuulisin asioista mistään epävirallisista kanavista, luulen, että luin sun blogista siitä ensimmäistä kertaa :).

Veloena kirjoitti...

Uuh, jos menet töihin kirjastoon joskus, muutat kyllä kenties päivänpaisteista kuvaasi niistä ;)

Vaikka täytyy kyllä sanoa, että meidän lähikirjasto on aivan huippu. Minua vaan hämmentää tämä kaiken keskittäminen. Helsingissä kaupunkisuunnittelu ilmeisesti tarkoittaa sitä, että kaikki maailman asiat on saatava ahdettua rautatieaseman, Kampin kauppakeskuksen ja ööh, Kansallismuseon muodostamaan kolmioon.

Jos idässä olisi kunnon suurkirjasto, tulisi ehkä käytyä sielläkin.