keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Q raikui myös

Toisin kuin Eufemia, olen varma, että naapurimme rakastavat meitä huolimatta siitä, että meitä ei ollutkaan ihan hirveän monta. Ilo ja riemu ovat aina rakastettavia ja kannatettavia asioita, naapureillekin, uskon tähän vahvasti. Skypellä on estoja tehdä SkypeCastia Ubuntulle, emmekä siksi päässeet heti mukaan. (Kannattaako mistään betaversioista muutenkaan ikinä tehdä vakaita versioita, koska se beta kuitenkin näyttää niin hyvältä kirjoitettuna logon yhteydessä?)

Täällä oli bloggaajista ainoastaan Pauliina, jonka tapasin ensi kertaa toissapäivänä Veloenan synttäreillä ja joka olikin ihastuttava. Lainasin hänelle kirjan, jonka kaikkein epätodennäköisimmin olisin kuvitellut hänen haluavan lainaan. Kirja ei tosin ole omani, vaan kuuluu sille tytölle, jota tapasin Välittäjän kanssa sunnuntaina Hakaniemen torin kulmassa, joten lainasin tietenkin ilolla. Lisäksi täällä oli yksi vihreäkorvainen kielenhuoltaja, yksi tanssitaitoinen, yksi kompostiasiantuntija, yksi veganismista aina hämmentyvä ja yksi pelottavasti vanhempiensa kanssa samalle alalle päätynyt. Helppoa, koska ei ole ketään linkitettäviä.

Pöydälle jääneen ruoan määrä ei niin huolestuta, mutta tiskin määrä on tappava. Täällä vallitsee lähes Alaska (so. tila, jossa puhtaita astioita on jäljellä niin vähän, että teetä on juotava munakupista). Vieraani olivat perehtyneet syvällisesti Elimäen tarkoitukseen.

Voin vielä kertoa jouluiseksi energiansäästövinkiksi, että ostakaa led-valosarjoja, jos ostatte. Turun Clas Ohlsson myi minulle nelimetrisen led-valosarjan muistaakseni ~13 eurolla, elinikää ainakin 100 000 tuntia ja energiankulutus vähän (en muista miten vähän, mutta siis vähän) watteja. Pakkauksessa mukana kolme eri värinvaihtosarjaa (sellaisia kivoja värillisiä hattuja noiden lamppujen päälle). Sopivat erityisen hyvin kiinanruusuun, mutta kuusikin kelvannee.

Ei kommentteja: