tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

pakollinen heinäkuu ja muumit

Ylen radio ykkösellä menee pakollinen heinäkuu. Nautin siitä suuria siivuja joka päivä, erityisesti arkipäivisin klo 13.15-13.25, jolloin Lasse Pöysti lukee Muumipappaa ja merta. Muumisarjakuvien muumit ovat kyllä muumeimpia muumeja mitä tiedän, mutta kyllä kirjamuumitkin kelpaavat. Sarjakuvissa on enemmän rommipulloja, nitistämistä, yksinäisyyttä ja itsekkyyttäkin kuin piirretyissä, paljon hauskempaa.

Yle tarjoaa myös pakollista nettiradiota. Onpa lystikästä ajatella, että maailmassa voisi vielä olla pakollisia asioita, omasta elämästäni en muista yhtään pakollista asiaa.

2 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Pissiminen on kyllä ehkä pakollista? Ei se ainakaan vapaaehtoista ole... muistatko Qtea, missä noista sarjisalbumeista on se jossa Mymmeli ostaa samanlaisen mustan mekon kuin aina ennenkin? Onko se sarjassa Mymmelin timantti?

Qtea kirjoitti...

Voi, en muista yhtään, että missä albumissa mikäkin tarina oli. Täytyy yrittää löytää noita paikallisesta kirjastosta.

Pissimisen pakollisuus, hmm.. voisihan sitä kai mennä aina johonkin dialyysiin, jos kovasti haluaisi välttää pissimistä. Voi myös kuolla nestehukkaan jos tykkää. Itse kyllä ajoittain pissin ihan ilolla, se on näistä vaihtoehdoista selvästi paras.