lauantaina, toukokuuta 27, 2006

tärkeää parsakaalitietoa

Vuoden vihannes on alunperin italialainen, mutta erinomaisesti Suomeen sopeutunut parsakaali. En osaa tehdä siitä juuri mitään sellaista, mitä ei myös voisi tehdä erinomaisesti ilman. Kuvia parsakaalista tiedotusvälineiden käyttöön - ihan ilman naamioita.

4 kommenttia:

Matti kirjoitti...

Et kai väheksy parsaa? Se on hyvää.

Tea kirjoitti...

Parsa (ja myös parsakaali, kumpaa lienetkin tarkoittanut) on hyvää joo, mutta olen vaan niin neuvoton sen kanssa, en ymmärrä sitä eikä se minua.

Timo kirjoitti...

Parsakaali on hyvää raakana, väitettyyn terveellisyyteensä suhteutettuna suorastaan herkullista.

Anonyymi kirjoitti...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»