keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2006

eilen kivaa Qssa

Luomupiiri halusi kokoontua Qhun eilen. Nostimme lattialampun pöydälle ja istuimme itse lattialla. Illan lystikkäintä oli, kun Laaru kertoi, miten hänen veljensä sukunimi oli vähällä erehdyksessä päätyä Assarin Ullakon nimeksi tultuaan kirjoitetuksi väärään kohtaan nimenehdotuskilpailulomakkeessa. Assarin Ullakko voitti Laarun veljen sukunimen nimikilpailussa vain niukasti, hänen alkuperäistä ehdotustaan ei edes muisteta.

Hii, narsismiani kutitti aika rankasti, kun ilmoitukseni jättäytyä pois luomupiiristä aiheutti syvän järkyttyneitä reaktioita. Olen niin tyytyväinen jos vapaudun tästäkin velvoitteesta nyt kesän jälkeen. Oi elämänhallinta!

Pakkasin kaikille lähtiessä herneenversoja purkissa mukaan, toivottavasti eivät olleet liian ylikasvaneita. Liimasin tänään yhden kasvin (en edelleenkään muista niiden nimiä vaikka Veloena ne ihan hiljattain kaikki minulle esitteli) lehteen sellaisen pienen punaisen tähdenmuotoisen paljetin, toivottavasti se ei kärsi siitä. Hii, personoin huonekasveja, yhdessä toisessa roikkuu heijastin ja hiiri ja kengännauha.

1 kommentti:

Välittäjä kirjoitti...

Qtea! Sinulla oli tänään taas elämää pidentävä vaikutus, kuten myös luomupiiriläisesi veljen sukunimellä! *kikatusta* Kiitos!