perjantaina, tammikuuta 14, 2011

Työsuhdeviestintä

Ihmissuhde- ja viestintätaidollisesti on tekstiviestijättämisien kanssa samalla tasolla, että työntekijät saavat lukea lehdistä, mitä heidän työpaikoillensa ja työsuhteillensa kaavaillaan tapahtuvaksi.

En arvosta. Ikävissäkin tilanteissa voisi yrittää venyä johonkin sisäiseen viestintään ja avata niitä perusteita, minkä vuoksi ikäviäkin ratkaisuja on harkittava. Jos haluaa ylläpitää edes jotakin yhden köyden ja saman veneen illuusiota, niin epävarmuudet ovat ihan erityisesti sellainen asia, joista varsinkin pitää ensiksi kertoa omille ja sitten vasta ulkopuolisille.

2 kommenttia:

samuli kirjoitti...

Pörssiyhtiöiden kohdalla ei voi paljoa venyä, sillä laki määrää, ettei noin isoista asioista saa kertoa sisäisesti ennen julkista tiedotusta. Muissa yrityksissä uskon (tai toivon) henkilöstön usein tietävänkin etukäteen ainakin jotain.

(sanavahvistus: humentea)

Tea kirjoitti...

Joo totta lainsäädännölliset rajoitukset.

Mut julkisella sektorilla nyt ainakin puhutaan julkisuudessa yksiköiden lakkauttamisesta/siirtämisestä tosi kevyesti ilman että henkilökunnalla on mitään käsitystä siitä, mihin muutokset perustuvat tai mihin niillä pyritään.