tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

bobilaisten mummo, langaton junanetti ja toriparkki

Tietääkö joku, mitä Bob Helsingin mummolle kuuluu? Bobin Kukka-mummo on ollut Köyhien asialla-puolueen kunnallisvaaliehdokkaanakin, bobilaiset eivät ehkä kovin köyhäorientointuneen mummon keskeisintä kohderyhmää ole, ainakaan näin pian yo-piposesongin jälkeen. Vieläkö mummo viihtyy Bobilla?

Rautateiden yksityistymisestä voi olla mitä mieltä kukakin tykkää, mutta brittiläinen yksityinen rautatieyhtiö Great North Eastern Railway on ollut ensimmäinen, joka on tarjonnut matkustajilleen langatonta nettiyhteyttä. Kanadassa langatonta nettiyhteyttä tarjoaa VIA Rail ja Yhdysvaltojen aurinkoisessa Kaliforniassa myös Capitol Corridor laajentanee pian langattoman verkon tarjontaansa. Milloin, oi milloin meidän VR uskaltaisi investoida sellaiseen? En oikeasti halua käyttää näin suurta osa elämästäni menee hukkaan junassa kököttämiseen, haluan tyydyttää nettiriippuvuuttani kaikin mahdollisin keinoin kaikkina hetkinä, myös on the rails.

Pelkään kaikista ponnisteluistani huolimatta jotenkin olevani tullut todella tyhmäksi ja ymmärtämättömäksi, mutta en oikeasti kykene käsittämään kenenkään motiiveja haluta Turkuun toriparkkia. En keksi yhtään positiivista vaikutusta, mitä toriparkin rakentamisella voi olla ja se on todella huolestuttavaa, sillä useat viisaat tahot kuitenkin keksivät niitä niin paljon. Tulisin mielelläni viisaammaksi ja ymmärtäväisemmäksi, mutta pelkään, että taidan olla jo menetetty tapaus.

1 kommentti:

Antti kirjoitti...

Hauska yksityiskohta, että Köyhien asialla olevan puoleen pankki on Ålandsbanken. Toki Ahvenanmaa on perinteisesti hyvin köyhää aluetta...

Jotenkin tuo mummo uutinen oli ylenkatsova. Muutenkin bobin filosofioissa on tiettyä ontuvuutta.