sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

elämien hyviä hetkiä

Kaikkien ihmisten kaikkiin elämiin mahtuu niin paljon upeita päiviä, tänään on ollut ainakin yksi minulle, toivottavasti monelle muullekin. On ihanaa voida ilahduttaa ihania ystäviä kaikkien kukkakauppojen varmasti kaikkein kauneimmalla syntymäpäiväkukalla, ihanaa tutustua uusiin ihaniin ja aivan tajutonta kellua Absurdanian äärestä toiseen.

On myös ihanaa kantaa elämässään ja olemuksessaan merkkejä näistä kaikista ihmisistä ja hetkistä. Määritän itseni uudestaan ja uudestaan joka kerta, kun reflektoin itseäni muiden silmistä; voinko todellakinko tulla koetuksi tuolla, tällä ja sillä tavoin.

Elämässä voi tehdä paljon hyödyllistä ja järkevää, mutta hyväksytyksi tulemisen ja tyydyttävään vuorovaikutukseen hakeutumisen tarpeet ovat kuitenkin tarpeista voittamattomimpia. Unohdan tämän nyt, huomenna olen tehokas ja aikaansaava taas maailman pelastamisen sekä henkilökohtaisen menestyksen nimissä.

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Oi Q, on niin hyvä, että Brasilia-paita vetosi suhun! Se on yksi love-most-vaatteista, vaikekn koskaan ole tainnut sitä pitää. Onnellista, että se löysi sut!

Tuuli kirjoitti...

Paljastan kaikille, että Qtea on Ameriikassa. Odotamme kiihkeästi raportteja.