keskiviikkona, toukokuuta 28, 2008

Jatkossa kotimaista nettipokeria

Vihdoin keskustellaan arpajaislain muuttamisesta siten, että Raha-automaattiyhdistys voi järjestää nettipokeria. Holhousyhteiskuntaa suunnitellessa ei taaskaan osattu huomioida, miten helppoa ulkomaisilla palvelimilla on tehdä kaikkea sitä, mikä kotimaassa on kielletty. Hyvä monopoli muuten mutta kun se ei oikein ole monopoli.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, eikö se vaan ole niin, että Raha-automaattiyhdistys ei halua rahojen valuvan ulkomaille. Ihmisistä viis.

Toi homma on niin kaksinaismoralistista. Tuetaan ihmisiä ja perheitä tuhoavia addiktioita ja sitten annetaan osa niistä raukkojen rahoista samaisten asioiden tutkimiseen.
-mrs morbidi

Tea kirjoitti...

Hmm no mun mielestä RAY ja Veikkaus on molemmat kyllä tosi kaukana liiketoiminnasta ja markkinataloudesta. Tietty peliriippuvaisia on, mutta ongelma tuskin poistuu, vaikka pelitarjontaa vähennettäisiinkin. Noissahan kysymys on kuitenkin ensisijaisesti psyyken rakenteesta ja elämänhallinnasta, ei peleistä itsestään.

Ja RAYlla & Veikkauksella on oikeasti tosi keskeinen rooli kolmannen sektorin rahoittajana. Esim. mielenterveys-, vammais- ja maahanmuuttajatyölle on tosi vaikea saada rahoitusta mistään muualta kuin RAYlta.

Mun mielestä esimerkiksi suomalainen lottokulttuuri on tosi kiva, enkä soisi sen loppuvan (vaikka itse en lottoa ~koskaan).

Anonyymi kirjoitti...

"mielenterveys-, vammais- ja maahanmuuttajatyölle on tosi vaikea saada rahoitusta mistään muualta kuin RAYlta."

Toi on mun mielestä järkyttävää-

ruu